Pentudami 100g, Easy fetch

7,00  ( sis ALV)

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pentudami 100g

Firedogin pentudami 100g on suunniteltu erityisesti pennuille ja nuorille koirille. Muotoilunsa vuoksi pentu oppii helposti oikean kanto-otteen damista ja damivoidaan käyttää jo 7 viikoiselle prennulle. Pehmeän täytön ansiosta se on hyvin käyttökelpoinen myös hampaiden vaihtumisen aikaan (4-6 kuukautta). Pentudami on kevyt ja pehmeä ja tällä minimoidaan tilanne, että pennut tuntisivat sitä vastenmieliseksi. Pentudami sopii erinomaisesti ensimmäiseksi damiksi pennulle. Muotoilunsa vuoksi pentu oppii helposti oikean kanto-otteen damista.  Dameja on yksi tai kaksivärisiä. Kaksivärisyys takaa näkyvyyden taustasta riippumatta.
Valmistettu korkealaatuisesta kestävästä materiaalista Damit ovat kelluvia, joten ne soveltuvat myös vesityöskentelyyn ja niitä voidaan myös hajustaa riistan tuoksuilla.

Materiaali: 100% kangasta
Pituus: n. 18,5 cm
Halkaisija: n. 5 cm

 

Pentudami Early age marking 100g ovat  aika samanlaisia dameja. Niitä on väreinä ainoastaan musta / valkoinen ja vihreä / oranssi.  Damit ovat hieman kapeampia kuin tavallinen pentudami. Soveltuu hyvin painatukseen!

Materiaali: 100% kangasta
Pituus: n. 18,5 cm
Halkaisija: n. 4,5 cm

 

Useita värejä tilattavissa, mutta omassa varastossa olevat värit ja määrät ovat nähtävillä verkkokaupassa.

Värit: punainen, vihreä, oranssi, valkoinen, sininen, khaki, , vaaleanpunainen, musta / vaaleanpunainen,  vaaleanpunainen / valkoinen, vihreä / oranssi, vaalean sininen, vaalean sininen / musta, vaaleansininen / valkoinen, punainen / musta, punainen / valkoinen, ruskea, ruskea / valkoinen, sininen / valkoinen, vauvan sininen,  vauvan sininen / musta, vauvan sininen / valkoinen, keltainen, keltainen / musta,  keltainen/ valkoinen, keltainen / viininpunainen, keltainen / vauvan sininen, keltainen / ruskea, viininpunainen, vaalean vihreä, vaalean vihreä / musta, viininpunainen / valkoinen, viininpunainen / oranssi, viininpunainen / vaaleanruskea, vaalean vihreä / valkoinen, vaalean vihreä / oranssi .

Huom: Damit eivät ole leluja, eivätkä ne ole tarkoitettu rajuun leikkiin ja vetämiseen! Damin tarkoitus on toimia koulutusvälineenä, kun koiralle opetetaan metsästyskäytäntöjä.

Jos damit ovat kosteat/märät harjoittelun jälkeen,  niin jätä ne kuivumaan vapaasti ilmavaan paikkaan, ei suoraan auringonvaloon. Jos löydät vaurioita dameista niin poista ne käytöstä.

Lisätiedot

Valitse tuotteen väri

Lila/ musta, musta/vaaleanpunainen, musta/vaaleansininen, vaaleansininen/valkoinen, vaaleanvihreä/valkoinen, valkoinen/vaaleanvihreä, keltainen/musta, keltainen/viininpunainen, Khaki, musta/valkoinen, Musta/valkoinen 1/2, Punainen, punainen/valkoinen, Sininen, sininen/valkoinen, vaaleanpunainen/valkoinen, Vihreä/oranssi 1/2, vihreä/valkoinen, Viininpunainen, viininpunainen/oranssi