Auton teippaukset , ikkunateippaukset, sisustustarrat ,…. Olipa tarpeesi iso tai pieni niin meillä on ilo palvella teitä.

 

PYYDÄ TARJOUS!!

 


Meiltä esimerkiksi:

Auton teippaukset    (ei autojen yliteippauksia)
Työkoneiden ja trailereiden mainosteippaukset
Työkaluston teippaukset 
Ulkoteippaukset
Myymälöiden sisämainosten ja opasteiden teippaukset
Mainoskylttien teippaukset
Messusosastot

 

Tarrat

Nimet ralli-autoihin
Postilaatikoihin nimet ja numerot
Profiilitarrat  (lähes kaikki hevos- ja koirarodut saatavilla)

Numerot ja nimet postilaatikoihin

 

 

 

 

 

AUTON TEIPPAUKSET , TARRAT , MAINOSTEIPPAUKSET…

Tarvitsetpa auton teippaukset , tarrat autoon, työkoneisiin, toimitilaasi, messuille tai kotiin niin ota meihin yhteyttä. Meiltä saat kaikki palvelut yksittäisestä tarrasta aina isoihin teippauksiin joustavalla toimitusajalla kilpailukykyiseen hintaan. Teemme myös teippauksia iltaisin, jolloin emme häiritse asiakaspalvelua tai autojen ei tarvitse olla töistä pois. Teemme sisustustarrat, tarrat, mainosteippaus ja kaikki teippaukset, profiiilitarrat sekä nimitarrat asiakkaiden toiveiden mukaan. Palvelemme yksityisiä sekä kaiken kokoisia yrityksiä, yhteisöjä, julkisia laitoksia ja teollisuutta.

Toteutamme teippaukset omasta suunnitelmastanne, tai suunnittelemme teille tyylikkäät mainokset  ja logot alusta loppuun. Hyväksytämme asiakkaalla aina valmiin luonnoksen teipattavasta kohteesta, ennen materiaalien valmistusta. Tarratekstit valmistetaan korkealuokkaisesta teipeistä, jotka leikataan muotoon tarraleikkurilla. Tarrat toimitetaan siirtokalvoilla, jolloin teippaaminen helpottuu.

Autoteippauksen avulla saat suuren näkyvyyden. Auton voi teipata yrityksen ulkonäköön sopivaksi, esim. logolla ja grafiikalla sekä yhteystiedoilla. Autoteippaus sopii myös mainiosti tuotteen esilletuontiin, kampanjoihin tai tapahtumiin.

 

Nöffi hyppää

Ralli auton teipit