SPR OY – Saukkolan päälirakenne Oy , Lohja

Saukkolan päälirakenne oy auttaa saamaan kokonaisvaltaista näkyvyyttä tai toteuttamaan omia ideoita. Myynnissä mainostekstiilit t-paidoista työvaatteisiin sekä liikelahjat. Tuotteisiin on saatavilla painatukset ja brodeeraukset. Auton ja työkoneiden teippaukset ovat helppo tapa ylläpitää jatkuvaa mainontaa toimialueellasi. Sisustus-ja somistustarroilla luot persoonallisen ilmapiirin ja Back on track lihas-ja nivelsuojat auttavat jokapäiväisessä elämässä tukien ja ennaltaehkäisten ongelmia. Meiltä voit tilata myös koiratarvikkeita.  Tilauskokojen kasvaessa muista pyytää tarjoushinnat. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tai käyttää sivustomme verkkokauppoja.

Tarrat omalla tekstillä
Logosuunnittelua

Tarrat ja teippaukset

  • Nimet ralli-autoihin
  • Nimet ja talonnumerot postilaatikoihin
  • Sisustustarrat
  • Auton teippaukset ( ei yli)
  • Työkaluston teippaukset
  • Ulkoikkunoiden mainosteippaukset
  • Myymälöiden sisämainosten ja opasteiden teippaukset
  • Valomainosten teippaukset
  • Mainoskylttien teippauksetMessuosastot

Lisätietoa tarra- ja teippauspalvelustamme tästä linkistä

 

Mainostekstiilit, työvaatteet ja liikelahjat

Valikoimassa niin t-paidat, työvaatteet kuin liikelahjat.

Tuotteita myydään myös ilman merkkauksia, mutta omalla logolla personoidut tuotteet ja luovat uskottavuutta ja  näkyvyyttä. Toteutamme myös omia ideoita ja autamme myös suunnittelemaan persoonallisia painatuksia. Teemme myös yksittäiskappaleita ja pieniä eriä.

Tarrat omalla tekstillä
Tarrat omalla tekstillä
Tarrat omalla tekstillä

Koiratarvikkeet

Myynnissä tuotteita metsästyskoirille ja niiden koulutukseen. Mukana myös laadukkaat Chuckit lelut

Valmistajilta Firedog. Acme, Vetbed, Dokken´s, Pete Rickard´s ja  Chuckit!

BACK ON TRACK TUOTTEET

Back on track tuotteita ihmisille koirille ja hevosille. Kauttamme voit ostaa kaikki Back on Track tuotteet. Jos tuote puuttuu verkkokaupastamme niin pyydä tarjous.

Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Pitkäaaltoisen infrapunan vaikutus

Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua.