Helly Hansen työvaatteet

Helly Hansen Workwear tarjoaa  tyylikäät ja laadukkaat Helly Hansen työvaatteet. Heidän työvaatevalikoima on erittäin mukava päällä  ja antaa hyvän liikkuvuuden.Liity suureen joukkoon tyytyväisiä käyttäjiä, jotka luottavat päivittäin Helly Hansenin ammattikäyttöön tarkoitettuihin vaatteisiin. Työvaatteet kestävät  kovaa käyttöä

Esitteessä koko työvaatevalikoima. Osa tuoteista on Sky-Median varastotuotteita ja  ovat siis nähtävillä verkkokaupassa. Muut esitteen tuotteet ovat tilattavissa noin  2 viikon toimitusajalla.

Tässä linkki tuotesivuille.   Alle pomittu lyhyesti tietoja muutamasta mallistosta.

Hinnat saatavilla seuraavasta taulukosta. (Haku esim. tuotekoodilla)

hh_workwear_suositushinnasto_heinäkuu 2018 . Pyydä tarjous jos ostat useampia tuotteita tai tarvitset painatuksen tai brodeerauksen tuotteisiin.

 

HELLY HANSENIN UUSI MAGNI-MALLISTO on saanut innoituksensa ukkosenjumala Thorin pojasta ja edustaa samaa nuorekkuutta, raavasta voimaa ja kekseliäisyyttä kuin kaimansa. Mallisto seisoo turvallisuuden, kestävyyden ja miehekkään tyylin eturintamassa!

Helly Hansen Magni
Helly Hansen Magni

HELLY HANSENIN AKER-MALLISTO

Moderni ja käytännöllinen vaatemallisto, josta löydät kaiken tarpeellisen.

Helly Hansen Aker
Helly Hansen Aker

HELLY HANSENIN CHELSEA EVOLUTION-MALLISTO

Uusi Chelsea Evolution -mallisto rikkoo rajoja uusilla kankaillaan, parannetulla kestävyydellään ja erinomaisella suunnittelullaan. Uutuusmalliston työvaatteet vievät mukavuuden uudelle tasolle ja suojaavat työntekijöitä säässä kuin säässä.

Helly Hansen Chelsea evolution
Helly Hansen Chelsea evolution

HELLY HANSENIN CHELSEA-MALLISTO

Vuonna 2009 julkaistusta Chelsea-mallistosta on tullut maailmanlaajuinen menestys, ja monet sen vaatteista kuuluvat tänä päivänä heidän myydyimpien tuotteiden joukkoon.

HELLY HANSENIN Mjølnir-MALLISTO

Mjølnir-mallisto – Näissä tuotteissa ei tingitä tyylistä eikä kestävyydestä. Mallisto on nimetty ukkosenjumala Thorin vasaran mukaan ja valaa kantajaansa pelotonta itsevarmuutta.

HELLY HANSENIN ICU-MALLISTO

ICU-malliston tinkimättömän toimivat vaatteet myötäilevät erinomaisesti liikkeitä. Helly Hansenin uudet huomiovaatteet sisältävät trendikkäitä yksityiskohtia ja parantavat työturvallisuutta.

Helly Hansen ICU
Helly Hansen ICU

HELLY HANSENIN ALTA-MALLISTO

Uusi Alta-mallisto antaa suojaa tehokkaasti säällä kuin säällä ja antaa erinomaista vastinetta rahoille. Täysin vedenpitävä ja hengittävä huomiovaatemallisto – keskity työhön, älä vaatekustannuksiin.

HELLY HANSENIN ALNA-MALLISTO

Helly Hansen Workwearin Alnamallisto sisältää modernin tyylikkäitä huomiovaatteita, joissa kestävyys yhdistyy käyttömukavuuteen. Malliston kankaat kestävät teollista pesua, mutta ovat silti pehmeän tuntuisia – täydellinen yhdistelmä tinkimättömälle ammattilaiselle. Monipuolinen, moderni mallisto ammattikäyttöön – olet löytänyt etsimäsi.

Helly Hansen Alna
Helly Hansen Alna

HELLY HANSENIN ESBJERG-MALLISTO

Pysy lämpimänä ja kuivana joka säässä.

Helly Hansen työvaatteet ovat suunniteltu vaativiin olosuhteisiin.