Brodeeraus

Haluttu logo kirjaillaan suoraan tuotteeseen. Brodeeraus on yleensä pienehkö logo esim. rintapielessä tai hatun etuosassa.  Parasta brodeerauksessa on kuvan kestävyys. Kuva ei haalistu eikä irtoa ja kestää varmasti hyvälaatuisena koko tekstiilin elinkaaren. Hinta määräytyy tikkimäärän mukaan. Siisti lopputulos. Käyttökohteet: fleecet, neuleet, takit, hatut ja pipot, froteetuotteet, loimet ja satulahuovat.

1475823640988

 

Lämpösiirtopainatus

Yksivärisestä painomateriaalista tietokoneohjatusti leikattava ja lämpöprässäyksellä kiinnitettävä painotekniikka.

Se soveltuu hyvin pieniin eriin ja erityisesti urheilutekstiileihin. Lämpösiirtokalvot ovat mahdollista saada sublimaatioblokkeina, jolloin myös valkoinen painatus pysyy valkoisena eikä lähde värjätymään tekstiilin väreihin.
img_20160729_142021

 

Silkkipaino

Se on perinteinen painatustapa, joka on edelleenkin erittäin laajassa käytössä. . Silkkipainatusväreillä saadaan aikaiseksi erittäin hyvä ja tarkka painojälki, sillä värit ovat paksuja, peittäviä ja mainiot kestävyydeltään.

Silkkipainon jälki on varsin pitkäkestoinen ja se kestää yleensä koko tuotteen eliniän. Painatus tosin haalistuu hieman ajan myötä ja valkoinen saatta harmaantua auringon ja pesujen vaikutuksesta. Värit ovat myös nykyisten vaatimusten mukaisesti lyijyttömiä ja myrkyttömiä.

tyynynpaalinen-1