Koira avainnaulakko hyppäävä labradorinnoutaja

28,00  ( sis ALV)

Varasto loppu

Kuvaus

Avainnaulakko labradorinnoutaja

Avainnaulakko labradorinnoutaja ja tyylikäs siluetti hyppäävästä labradorinnoutajasta. Avainnaulakko on paikka  johon ripustaa hihnat, pannat, pillit, avaimet…

Materiaali: sinkitty teräs, musta lakka
Mitat: noin 43 x 25 cm (L x K)

Avainnaulakot, yksittäishinta 28 eur

Tyylikäs avainnaulakko koira-aiheella. Tässä mallissa koira on hyppäämässä dami suussaan aidan yli.

Eikö sinulla ole paikkaa hihnoille, pannoille, pilleille, avaimille tai muille pikkuesineille?  Tyylikäs sisustuselementti joka on myös käytännöllinen .  Tässä on hyvä idea vaikka lahjaksi koiranomistajalle. Valmistettu korkealaatuisesta galvanoidusta teräksestä, sekä käsitelty mustalla lakalla. Avainnaulakko labradorinnoutaja ei kestä vaatenaulakkokäytössä.

Avainnaulakko auttaa pitämään tavarat järjestyksessä ja helposti saatavilla. Ennen kaikkea enää avaimia, hihnoja ym. ei tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa ympäri asuntoa. Nyt ne löytyvät aina avainnaulakosta, josta ne on helppo napata lähtiessään mukaansa. Naulakon viidessä koukussa on kätevä säilyttää myös niitä tavaroita, joita ei päivittäin käytä.

Kauttamme on tilattavissa myös muita koira-aiheisia avainnaulakoita , mutta tämä malli on meillä varastotuotteena, mutta hetkellisesti loppu .