Koira avainnaulakko spanieli

28,00  ( sis ALV)

1 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Avainnaulakko spanieli

Avainnaulakko spanieli on tyylikäs siluetti metsällä olevasta spanielista. Avainnaulakko on paikka  johon ripustaa hihnat, pannat, pillit, avaimet…

Materiaali: sinkitty teräs, musta lakka
Mitat: noin 43 x 25 cm (L x K)

Avainnaulakot, yksittäishinta 28 eur

Tyylikäs avainnaulakko koira-aiheella. Tässä mallissa on siluetti spanielista ja jäniksestä.

Eikö sinulla ole paikkaa hihnoille, pannoille, pilleille, avaimille tai muille pikkuesineille?  Tyylikäs sisustuselementti joka on myös käytännöllinen .  Tässä on hyvä idea vaikka lahjaksi koiranomistajalle. Valmistettu korkealaatuisesta galvanoidusta teräksestä, sekä käsitelty mustalla lakalla. Avainnaulakko spanieli ei kestä vaatenaulakkokäytössä.

Avainnaulakko auttaa pitämään tavarat järjestyksessä ja helposti saatavilla. Ennen kaikkea enää avaimia, hihnoja ym. ei tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa ympäri asuntoa. Nyt ne löytyvät aina avainnaulakosta, josta ne on helppo napata lähtiessään mukaansa. Naulakon viidessä koukussa on kätevä säilyttää myös niitä tavaroita, joita ei päivittäin käytä.

Kauttamme on tilattavissa myös muita koira-aiheisia avainnaulakoita , mutta tämä malli on meillä varastotuotteena ja saatavilla siis ilman noin kahden viikon toimitusaikaa.