ACME koirapillilaatikko sekoitus 12 kpl 211 1/2

95,00  ( sis ALV)

Kuvaus

ACME koirapillilaatikko sekoitus 12 kpl 211 1/2

Koirapillit myydään 12 kpl laatikoissa.

SEKOITUS: Varastossa olevat värit ja lukumäärät näet yksittäisten pillien alta. Laita lisätietoihin minkä värisiä pillejä haluat/kpl.

Hinta ei sisällä pillinaruja ,mutta voit tilata ne 1 eur/kpl laittamalla tämän lisätiedoksi viesti kohtaan. Pillinaruun saa myös painettua vaikka kennelin tai koiran nimen 2eur/kpl lisähintaan.

Kaikkia värejä malleja tilattavissa 2-4 viikon toimitusajalla.

Koirapilli Acme 211 1/2 Koulutuspilli, jota käytetään paljon noutajien koulutukseen. Pillissä kiinteä, erittäin korkea yksi taajuuksinen ääni. Helppo puhaltaa.

Laatikossa on 12 kpl pillejä.
Ei pillinarua.
Saatavilla olevat värit: musta, beige,  carminin punainen, suklaanruskea,lime, vauvan sininen, oranssi, lila, keltainen sekä hieman kalliimat värit Baltic blue, fuchsia, Metsän vihreä ja khaki ja uutuusväreinä neon punainen, neon vihreä, turkoosi oliivi, vaalea liila, kusama nougat ym.

Hinta 12 kpl:

95 eur kaikki varastovärit

 

 

Koirapilli Acme 210 1/2  Koulutuspilli jota käytetään paljon spanieleiden koulutukseen. Pillistä lähtee erittäin korkea 5900 Hz taajuuksinen ääni. Helppo puhaltaa.Laatikossa on 12 kpl pillejä.
Ei pillinarua.
Värit: musta, carminin punainen, suklaanruskea,lime, vauvan sininen, oranssi, lila, keltainen sekä hieman kalliimat värit Baltic blue, fuchsia, Metsän vihreä ja khaki

Tilaustuote: 2-4 viikkon toimitusajalla. Tilaa sähköpostilla tai lisäämällä viestit kohtaan.

Hinta 95 eur

Koirapilli Acme 210

Pillissä on helmi, joka antaa ääneen sävyä. Se on myös veden- ja säänkestävä. Se on on suosittu spanieleiden koulutuspilli.

Laatikossa on 12 kpl pillejä.

Ei pillinarua.

Pituus 8cm , noin 750 Hz.
Ei pillinarua.
Värit: musta ja oranssi.

Tilaustuote: 2-4 viikkon toimitusajalla

Hinta 95 eur