T-paita omalla painatuksella

T-paita omalla painatuksella voi auttaaauttaa luomaan näkyvyyttä,  uskottavuutta tai hymyä huulille.

Tutustu laajaan T-paita mallistoon ja värivaihtoehtoihin TÄÄLLÄ

Hinta muodostuu monesta seikasta, mutta  Esim. Fruit of the loom valueweight värillinen lyhythihainen t-paita yhdellä yksiväripainatusksella tekee pienillä erillä 9 eur /kpl. Edullisimmat paidat ja painatukset saadaan kun käytetään valkoista tekstiiliä ja isoa eräkokoa.

Tilattu määrä vaikuttaa  paitojen kappalehintaan.  Etukäteisvalmistelujen osuus on sama painetaanko yksi vai useampi. (Suurempia määriä painattaessa yhden tuotteen osuus pienenee. Suuremmat tilaukset mahdollistavat paljousalennukset paitojen hinnoissa. Painatettava kuva ja painatettavien tuotteiden määrä on oleellinen tieto tarjousta tehdessä.

T-paidat tehdään pääasiassa silkkipainatuksella tai lämpösiirtopainatuksella.  Kuvan koira on tehty esimerkiksi lämpösiirtopainatuksella. Mieti valmiiksi T-paita malli, väri ja mihin haluat painatuksen.

T-paita omavalintaisella painatuksella
T-paita omavalintaisella painatuksella

Huomioithan, että paitojen koko saattaa vaihdella mallikohteisesti  paljon. Miesten M-koko on yleensä naisten M-kokoa selvästi suurempi! Lasten paidat ovat puolestaan yleensä hieman eri mallisia. Myös ” slim fit” ym. maininnat kertovat paidan leikkauksesta. Kun klikkaat verkkokaupassamme tuotetiedot auki niin sivulta löytyy teksti ”Näytä tuotemitat”. Taulukko kannattaa aina tutkia huolellisesti, jotta varmistutaan oikeasta koosta.

Selvitä tarjouspyynnöllä tarvitsemasi määrän kustannukset. Tarjouuspyyntö on helpoin tehdä lisäämällä tuotteet ”Tarjouskoriin”  ja lähettämällä sitä kautta tarjouspyyntö.

Sähköpostilla tiedusteltaessa, muista ilmoittaa:

Tilaajan tiedot kuten nimi, yritys, puhelinnumero, toimitus- ja laskutusosoite, painatettavat kuvat, tilattavat tuotteet, niiden värit ja määrät.

Nämä kaikki seikat vaikuttavat painatusmenetelmän valitsemiseen ja tämä vaikuttaa oleellisesti myös tilauksen hintaan.

Toivomme teidän lähettävän painatuskuvan vektoritiedostona tai tiedostona jonka voi avattuna suurentaa sen muuttumatta epätarkaksi (pikselöityy). Esim. suositut .jpg-päätteiset tiedostot eivät ole vektoreita,mutta pdf-päätteiset usein ovat.